WIJNBOXEN

NOTHING IS MORE SPECIAL THAN OPENING A BOX FULL OF FLUID MAGIC

Het is geen gek idee om voor wijnbox te kiezen als je:

  • het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen al die wijnen in de supermarkt

  • je altijd voor dezelfde wijnen kiest in een wijn winkel

  • je eigenlijk geen idee hebt wat al die druivensoorten en namen van wijnhuizen betekenen 

  • je de keuze van een wijn baseert op een aantrekkelijk etiket 

  • je graag wilt ontdekken wat je persoonlijke smaak is, maar geen idee hebt waar je moet beginnen 

Het is namelijk time to wine down met FLOVINO!  

Wil jij:

  • Weten welke wijn je echt lekker vindt? 
  • Geen keuzestress meer bij de aankoop van een mooie fles wijn? 
  • Meer informatie ontvangen over de wijnen die je drinkt, zodat je daar ook van kunt leren? 
  • Nieuwe wijnen ontdekken die je niet zomaar in de supermarkt vindt? 

Bekijk dan hier de wijnboxen van FLOVINO. Deze worden zorgvuldig samengesteld zodat je zorgeloos kunt genieten van een zalig wijntje. 

Bestel een wijnbox van FLOVINO

FLOVINO maakt van wijn drinken echt een feestje – en dat zonder enige vorm van keuzestress. Ik maak die keuze namelijk voor jou. Zie mij maar als jouw sommelier in een box die op jouw deurmat wordt afgeleverd. Bepaal zelf welke wijnbox jij thuisgestuurd krijgt. Bij FLOVINO vind je speciale themaboxen, seizoen-boxen én persoonlijke boxen met wijnen die speciaal voor jou worden geselecteerd. 

Themaboxen

In de themaboxen vind je unieke wijnen. Iedere themabox sluit naadloos aan bij het thema van het moment. Zo denk ik met je mee bij belangrijke feestdagen. Zo heb je voor ieder speciaal moment een wijn die daar perfect bij past.

Seizoen-boxen

De seizoen-boxen zijn onlosmakelijk verbonden met de vier seizoenen. Ieder kwartaal selecteer ik de lekkerste wijnen die passen bij het weer. Zo heb je altijd heerlijke wijnen in huis die perfect passen bij het jaargetijde. 

Persoonlijke wijnboxen

FLOVINO selecteert aan de hand van jouw wensen zalige wijnen. Hierdoor ontdek je welke wijn je echt lekker vindt. Ik kijk naar jouw voorkeur, menu en/of budget zodat deze persoonlijke wijnbox perfect bij jou past. Ideaal wanneer je graag wijn drinkt, maar eigenlijk niet goed weet welke wijn je moet kiezen en je jouw smaak wilt ontdekken. Een op maat gemaakte wijnbox bestel je nu al vanaf €35,-. 

Bestel hier jouw favoriete wijnbox van FLOVINO! 

Waarom zou ik investeren in een persoonlijke wijnbox?

Wanneer je kiest voor een op maat samengestelde wijnbox, weet je zeker dat de wijnen perfect passen bij jouw persoonlijke smaak. Het is ook een fijne manier om je wijnkennis uit te breiden en je persoonlijke smaak te ontdekken. Een persoonlijke wijnbox bestellen is daarom heel waardevol. Je leert zo de wijnen kennen die je lekker vindt. Zo wordt wijn drinken nóg gezelliger dan het al is. 

Waarom zou ik een wijnbox bestellen wanneer ik ook wijn in de supermarkt kan kopen?

Wanneer je in de supermarkt staat, is er enorm veel keuze in het wijnrek. Hierdoor verlies je al snel het overzicht en raak je overweldigd. Je kiest vervolgens voor de wijn met een druif die je wel bekend voorkomt of een etiket dat er mooi uit ziet. Je grijpt hierdoor steeds naar dezelfde wijnen en dat zou toch zonde zijn? Er zijn zoveel zalige wijnen op de wereld, die je absoluut geprobeerd moet hebben. Door een wijnbox te bestellen, ontdek je niet alleen nieuwe wijnen, je leert er ook veel over. Zo kom je erachter welke wijnen je het lekkerst vindt. Zorgeloos wijn drinken is toch precies wat je wil? 

Wil jij jouw wine experience veranderen? Bestel dan op deze pagina jouw favoriete wijnbox! 

Contact opnemen

Heb je een vraag over een wijnbox of wil je meer weten over FLOVINO? Neem dan gerust contact met mij op! Ik babbel graag over wijn, dus ik beantwoord maar al te graag al je vragen. Je kunt mailen naar info@flovino.be of bel naar +32 477 96 40 41.