WIJNWORKSHOPS

Wijn workshop van FLOVINO

Wine flies when having fun

Ben je een echte wijnliefhebber maar wil je

-        meer leren over de wijnen die je graag drinkt?

-        weten welke wijn bij welk eten past?

-        meer kennis vergaren over wijn in het algemeen?

Volg dan een offline of online wijn workshop van FLOVINO. Hier ontdek je alles over wijn op een toegankelijke manier. Een kei leuke activiteit voor familie, vrienden en bedrijven, geloof mij maar!Workshop wijn proeven op locatie

FLOVINO komt bij jou of op locatie om een wijn workshop te geven. Dit op een plek die voldoet aan al jouw wensen. Zie het als een soort mini wijn opleiding waarin je de benodigde basiskennis over wijn krijgt aangeleerd.

Na afloop geniet je nóg veel meer van een glas wijn en weet je ook welke wijn bij welk eten past. Doordat deze workshops face to face zijn, is de wijn workshop helemaal aangepast aan jou. Ook kun je direct al jouw prangende vragen aan mij stellen. Handig hé?

Ook goed om te weten: de wijn workshop van FLOVINO is helemaal op maat gemaakt. In een kennismakingsgesprek kijken samen wat er mogelijk is en nemen we al jouw wensen door. Hierdoor is de wijn workshop altijd een daverend succes en een onvergetelijke wine experience

Prijzen voor workshops:

 • Vanaf 4 personen € 55
 • Vanaf 6 personen € 50
 • Vanaf 8 personen € 45

TIP: Geef een workshop cadeau - super simpel via deze knop!

Kaas & wijn workshop

Tijdens deze workshop maken we een volledige reis door het kaaslandschap en de verschillende kaasfamilies. Bij iedere kaas proeven we wijnen die perfect bij specifieke kaasfamilies passen. Op het einde van deze workshop weet je welke kazen bij welke wijnstijlen horen!

Prijzen voor een kaasworkshop:

 • € 75 pp voor 4 personen
 • € 65 pp voor 6 personen
 • € 45 pp voor 8 personen

Geplande wijn workshops van FLOVINO

Naast workshops bij jouw thuis met vrienden, of online veilig achter je computer, organiseert FLOVINO in samenwerking met verschillende partners workshops op locatie!

 • tHuise - Karen Meyvaert - 1 december 2022 - Meer info

  Ben ik verplicht om wijn te kopen tijdens een wijn workshop? 

  Absoluut niet! Tijdens de wijn workshop – of dit nu digitaal of face to face is – draait het om gezelligheid en plezier met een educatief en informatief randje. Als echte wine geek vertel ik je namelijk graag over mijn favoriete drankje.

  Moet ik al veel kennen over wijn voor de workshop?

  Het is geen probleem als je nog helemaal niks afweet van wijn. Ik pas de wijn workshop namelijk aan op het niveau van de groep. Hoe minder je nog afweet van wijn, hoe meer ik je kan leren over mijn favoriete drankje. Ik vind het belangrijk dat jij met nieuwe kennis de wijn cursus afsluit. Daarom hebben we van tevoren altijd even contact om de verwachtingen met elkaar door te spreken. 

  Is een wijn workshop niet heel duur? 

  Je kunt zelf bepalen hoe duur je de wijn workshop wilt maken. We kijken van tevoren namelijk samen naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.  

  Een offline workshop plannen? Dien hier alvast een aanvraag in

  Kun je niet wachten tot je weer een face to face wijn workshop kunt volgen? Laat dan alvast hier je gegevens achter. Door je aanvraag nu al in te dienen kom je op een wachtlijst te staan. Zodra de coronacrisis het toelaat, plannen we een afspraak in voor een persoonlijke wijn workshop op een prachtige locatie.