FlowVino

FlowVino, het wijnabonnement om in te investeren 

‘Home is where the wine is,’ tenzij je geen wijn in huis hebt natuurlijk. Met dit unieke wijn abonnement is dat verleden tijd. 

flowvino-flovino-wijnabonnement-wijn-wijnbox
Ken je dat gevoel...
 • Er komen vrienden of familie langs en je hebt geen wijn meer in huis?
 • Je hebt geen idee hoe je die wijn die je drinkt kan beschrijven?
 • Je staat vaak te staren naar de rekken in de supermarkt en weet niet welke wijn te nemen?
 • Iedere fles wijn is dezelfde en je ontdekt eigenlijk nooit nieuwe pareltjes?
 • Die inspiratie voor foodpairing met jouw wijn laat op je wachten?

Dan is FLOWVINO precies wat je zoekt. Dit wijn abonnement zorgt er namelijk voor dat jouw wijnvoorraad altijd gevuld is en dat je nooit met lege handen komt te zitten wanneer er onverwachts bezoek langskomt. Maar dat is nog niet alles, want je ontdekt ook nieuwe parels van wijnen en je leert ook over de wijnen die je drinkt.

FLOWVINO: zo werkt het 

  Bij FLOWVINO krijg je het eerste weekend van de maand twee of drie flessen wijn thuisgestuurd. Hier hoef je niks voor te doen, want ik selecteer deze wijnen handmatig voor jou. Pak de kurkentrekker er maar bij want, het genieten kan gaan beginnen! 

  Twee flessen kosten €40 per maand, drie flessen kosten €50 per maand. Dit is ongeveer €2,70 per glas. Klinkt niet slecht, toch?

     

  Exclusief voor abonnees

  Een extraatje voor alle abonnees: je krijgt bij FLOWVINO 5% korting bij iedere wijnaankoop op de website. Ook kun je als abonnee je favoriete wijn nabestellen.

  Is een wijn abonnement niet heel duur? 

  Wanneer je kiest voor een wijn abonnement scheelt het je niet alleen heel veel keuzestress tijdens het doen van de boodschappen, je bent ook altijd verzekerd van een zalige wijn. Bedenk eens hoe vaak je een fles wijn uit de supermarkt hebt meegenomen die je eigenlijk helemaal niet lekker vond? Met FLOWVINO is dat verleden tijd. Het scheelt je dus geld, omdat je nooit meer wijnen hoeft te kopen die je niet op gaat drinken. Daarnaast kun je het wijn abonnement ook altijd pauzeren of stopzetten. 

  Wat maakt het wijn abonnement FLOWVINO zo uniek? 

  Wat FLOWVINO zo bijzonder maakt is dat alle wijnen worden voorzien van een fiche met uitgebreide informatie over de wijnen in het abonnement. Zo proef je niet alleen nieuwe wijnen, je leert er ook heel veel over. Hierdoor is het een investering die niet alleen lekker is, maar je ook de hele wine experience geeft - en dat gewoon bij je thuis!  

  Kom in contact met FLOVINO 

  Heb je een vraag over het wijn abonnement FLOWVINO of wil je jouw abonnement even pauzeren? Mail dan jouw vraag of verzoek naar info@flovino.be en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!