BEDRIJVEN

FLOVINO verwijnt ook graag bedrijven

Speciaal voor bedrijven is er een aparte dienstverlening aangezet - helemaal op maat van jouw onderneming.

Verwijn jouw medewerkers

Op zoek naar een teambuilding activiteit? Wil jij jouw medewerkers in de watten leggen? Zoek je naar een lekkere versnapering bij jouw online after work evenement?

Heel wat bedrijven gingen je vooraf en kozen voor één van de FLOVINO formules:

Stel een apéropakket samen met heerlijke versnaperingen, een fles bubbels of kies voor het alcoholvrij aperitief.

Organiseer een online winetasting voor jouw team(s). Een wijnbox met kleine flesjes wijnen wordt aan huis geleverd, al dan niet met hapjes. Gedurende 2 uur onderga je een za-li-ge interactieve wijntasting. Het ideale cadeau om jouw collega's even te laten genieten.

Organiseer een live winetasting en geniet van de successen die jouw bedrijf en jouw team hebben gerealiseerd. De zintuigen worden letterlijk geprikkeld en je ontdekt heerlijke wijnen. Pluspunt: je leert ook nog iets bij! (wegens de huidige coronamaatregelen is deze optie enkel mogelijk voor teams van maximum 9 personen

Niet op zoek naar een activiteit? Wil je een collega proficiat wensen met zijn of haar pensioen? Wil je een hart onder de riem steken bij ziekte? Of wil je die net bevallen collega feliciteren met lekkere wijn? Veel bedrijven gingen je voor & verwennen hun collega's met een wijnbox!

Pluspunt: wijninformatie en een persoonlijke boodschap wordt steeds toegevoegd.

Verwijn jouw klanten

Hét populaire relatiegeschenk van de eeuw: lekkere wijn. Kies daarom voor een FLOVINO wijn of wijnbox & geef deze als relatiegeschenk

  

Laat je gegevens achter via het contactformulier hieronder of registreer hier jouw e-mail op onze bedrijven mailinglijst, en FLOVINO neemt snel contact op!